Foliile pentru geamuri auto LLumar

Sunt un produs de înaltă calitate pentru îmbunătățirea geamurilor auto, bazate pe folii auto inovatoare, multistrat, cu funcții speciale, care oferă protecție împotriva soarelui și a căldurii, protecție a vieții private, cu un design elegant.

Foliile LLumar nu numai că sunt o îmbunătățire vizuală pentru orice autovehicul, ci previn și deprecierea prematură a valorii sale. Acestea protejează atât interiorul vehiculului, cât și pasagerii de radiațiile UV și căldură și sporesc designul caroseriei datorită alegerii disponibile a gradelor de nuanțare.

Toate foliile pentru geamuri LLumar auto au o formă 3D perfectă, combinată cu o suprafață rezistentă la zgârieturi și o transparență strălucitoare si sunt disponibile într-o mare varietate de tipuri și culori, variind de la tonurile strălucitoare la cele restrânse si sunt disponibile în două serii: folii de protecție solară auto și filme de securitate auto.

Știați că folia pentru geamuri nu trebuie să fie întunecata pentru a fi eficienta?

Acest lucru poate fi o surpriză pentru mulți oameni – dar folia pentru geamuri nu trebuie să fie întunecata pentru a performa . Poate fi aproape invizibila ,oferindu-vă toate avantajele reducerii razelor ultraviolete (UV) dăunătoare și a acumulării de căldură, fără un „aspect de fereastră colorată”. În timp ce toate produsele LLumar oferă protecție UV, chiar si pentru persoanele care nu doresc aspectul mai întunecat al ferestrei sau în care utilizarea nuanței întunecate a ferestrei este interzisă prin legi. Chiar dacă este clar și aproape invizibil, folia LLumar blochează încă mai mult de 99% din razele ultraviolete nocive, care sunt o cauză cunoscută a cancerului de piele și a îmbătrânirii premature a pielii și, de asemenea, contribuie la estomparea și crăparea interiorului auto.

Foliile ceramice:

Prin reducerea acumulării de căldură din mașină, veți călători într-un confort mai mare și veți găsi că nu trebuie să rulați sistemul de aer condiționat la fel de des – îmbunătățind consumul de combustibil. Și când soarele apune, claritatea optică ridicată și reflectivitatea redusă a LLumar AIR 80 nu vă vor împiedica vederea nocturnă. Folia pentru ferestre LLumar AIR 80 folosește tehnologia nano-ceramică pentru a atinge nivelul său extraordinar de protecție. Proiectat având în vedere accesoriile electronice ale mașinii dvs., nu interferează cu telefoanele mobile, aparatele de radio, detectoarele radar sau sistemele de poziționare globală.

Geamurile colorate din fabrica vs. folie auto de înaltă performanță

Există o mare diferență între cele două: sticla din fabrică este destinată să ofere intimitate și nu oferă un control solar complet, cum ar fi folia pentru geamurile auto . Întrucât copiii și animalele de companie sunt adesea pasageri pe scaunele din spate ale vehiculelor și ale transportatorilor de persoane, este important să știm că pelicula pentru geamuri LLumar poate fi aplicată pe geamurile colorate din fabrica, pentru a-i proteja de razele UV. În plus, călătoria tuturor va fi mai confortabilă, deoarece pelicula pentru geamuri LLumar poate ajuta la reducerea temperaturilor interioare ale suprafeței.

Fabricate cu mândrie în SUA din materiale provenite la nivel mondial, foliile LLumar sunt durabile și practic fără întreținere. Stăm în spatele produselor noastre cu garanția limitată a producătorului *, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea culorii, a clocotirii, a crăpăturilor sau a decojirii filmului pentru geamuri atât timp cât dețineți vehiculul.